Rapide, gustoase și de mare efect!
Ingrediente:
7-8 ciuperci mari şi frumoase
1-2 roşii
1 ceapă verde
200 gr brânză proaspătă de vaci
4-5 linguri iaurt grăsuţ
1 legătură de mărar
4-5 picături de sos Tabasco (eu am folosit chilly sauce, pentru că n-am găsit repede Tabasco)
sare, piper
Curăţaţi ciupercile de coajă şi rupeţi-le picioarele
Aşezaţi-le cu faţa-n sus într-o tavă şi pudraţi-le cu sare.
Într-un castron amestecaţi brânza cu iaurtul, ceapa şi mărarul tocate mărunt, sosul, sare şi piper până când obţineţi o pastă omogenă.
Umpleţi pălăriile ciupercilor cu amestecul obţinut şi acoperiţi-le cu câte un capac de roşie.
Încingeți cuptorul la 200 de grade şi puneţi ciupercile la bronzat pentru vreo 10-12 minute, până când se înmoaie. Cum vă daţi seama că s-au înmuiat? În primul rând după aspect, în al doilea rând, puneţi mâna pe ele că nu sunt extrem de fierbinţi
Se servesc ca atare sau cu garnitură de friptură la grătar
POFTĂ BUNĂ!
[pe2-gallery class=”alignleft” ] [/pe2-gallery]